Gemeente Voorne aan Zee werkt hard aan makkelijke en betere toegang voor ondernemers tot de gemeentelijke organisatie. In de afgelopen maanden is er al een ondernemersloket gestart waar ondernemers terecht kunnen met vragen.  De gemeente kijkt ook naar aanpassingen op de website zoals nieuwsberichten speciaal voor ondernemers.

Ondernemersloket

In februari is het ondernemersloket gestart door het presenteren van een e-mailadres voor ondernemers: ondernemersloket@voorneaanzee.nl. Het is adres is voor alle soorten ondernemersvragen en wordt beheerd door de beide bedrijfscontactfunctionarissen. Als  zij de gestelde vragen niet zelf kunnen beantwoorden,  vragen zij een collega om de vraag te beantwoorden. Vervolgens wordt er gekeken of dit ook daadwerkelijk gebeurt. De ondernemer wordt geïnformeerd bij welke afdeling zijn of haar vraag is uitgezet.

De beide bedrijfscontactfunctionarissen kunnen behulpzaam zijn bij bijvoorbeeld :

  • vragen van startende ondernemers;
  • vragen over vestiging van een onderneming;
  • het vinden van het juiste loket binnen de gemeentelijke organisatie;
  • verzoeken voor bedrijfsbezoeken door leden van het college van burgemeester en wethouders;
  • vragen over subsidies voor ondernemers.

Gemeentelijke website

De komende maanden zal ook de gemeentelijke website toegankelijker worden gemaakt voor ondernemers en zal de inhoud verder worden aangepast en geactualiseerd. Ook zullen er nieuwsberichten voor ondernemers geplaatst worden.

Bereikbaarheid bedrijfscontactfunctionarissen

Wilt u een afspraak maken met de bedrijfscontactfunctionaris dan kunt u mailen naar ondernemersloket@voorneaanzee.nl. De afspraak kan plaatsvinden op het gemeentehuis van Voorne aan Zee, Oostzanddijk 26, 3221 AL in Hellevoetsluis of - wanneer gewenst op uw bedrijf.