Hallo (aanstaand) bruidspaar,

Jullie gaan een belangrijke stap in jullie relatie zetten, namelijk met elkaar in het huwelijk treden en volmondig JA zeggen tegen elkaar. Een huwelijk is de bevestiging van de liefde, die jullie voor elkaar voelen en natuurlijk ook de wens om voor altijd bij elkaar te willen blijven.

Jullie huwelijksdag moet een prachtige dag worden en ik vind het een eer om daar onderdeel van te mogen zijn. Voorafgaand aan jullie dag hebben wij uitgebreid contact gehad. Jullie krijgen van mij een vragenlijst toegestuurd, maar ik kom ook graag bij jullie thuis voor een persoonlijk gesprek.

Of als dat niet lukt, een gesprek op locatie of via beeldbellen. Tijdens dit gesprek zal ik jullie een heleboel vragen om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Maar ook kunnen jullie aan mij vragen stellen en jullie wensen ten aanzien van de ceremonie aan mij kenbaar maken.Hebben jullie al kinderen, dan kunnen deze zeker ook een rol spelen tijdens de ceremonie. Daarna ga ik thuis aan de slag en schrijf ik een speech, waarin jullie je zeker zult herkennen. Persoonlijk, met een lach, soms met een traan, dat is waar ik naar streef.Elk bruidspaar is uniek en elke speech dus ook.

Mijn naam is Suzan Lanting en sinds 2012 ben ik als BABS werkzaam voor de gemeente Voorne aan Zee. Ik ben zelf ook getrouwd met Hans en heb twee kinderen en inmiddels vier kleinkinderen. Altijd gewerkt in het basisonderwijs, maar na 35 jaar heb ik dat stokje overgedragen.

Het lijkt me erg leuk jullie te ontmoeten. Tot snel?

Let op: Vanaf 1 januari 2024 voltrekt Suzan Lanting geen huwelijken meer bij de gemeente Voorne aan Zee.