Bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied nodigen inwoners van Voorne aan Zee en Hoek van Holland uit om mee te praten over wat er gebeurt in de omgeving van de Maasvlakte/ Westelijk Europoort. Het doel is om elkaar te informeren over ontwikkelingen die gaan plaatsvinden en invloed hebben op uw leefomgeving, zoals milieu, ruimtelijke ordening en onderhoudswerkzaamheden. Ook is er gelegenheid om actuele kwesties te bespreken.

  • Wanneer: dinsdag 11 juni 2024
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Cultureel Centrum De Man, Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne

Het thema van de bijeenkomst is ‘De haven van de toekomst’; wat staat er allemaal te gebeuren in de haven in de komende jaren? Inwoners krijgen een overzicht van de huidige en toekomstige plannen en projecten in het Rotterdamse haven- en industriegebied. Na een algemeen overzicht, wordt er dieper ingegaan op de plannen en/of projecten van een aantal individuele bedrijven.

Daarnaast is er ruimte om actuele thema’s te bespreken en kunt u onderwerpen die belangrijk zijn voor u en uw medebewoners naar voren brengen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van Deltalinqs. Een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging met meer informatie over de locatie en het programma.