Wauw! Jullie gaan ervoor! Gefeliciteerd met jullie voornemen!

Voor mij is er niets mooiers dan een bruidspaar in het zonnetje te zetten op de dag dat je ‘JA’ gaat zeggen tegen de liefde van je leven. Of jullie nu gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan, of het voor de eerste keer is of wellicht er al wat ervaring is; deze dag is en blijft een van de bijzonderste dagen in jullie leven.

Voor mij is het een grote eer om deze verbintenis te voltrekken. De diversiteit van de tegenwoordige paren maakt voor mij iedere ceremonie speciaal en kleurrijk. Verwacht van mij geen zware kost; mijn speeches zijn altijd lichtvoetig, positief, afgestemd op jullie persoonlijkheden en met grappige en emotionele momenten.  Er kunnen hier en daar wat knipoogjes in verstopt zitten naar jullie en/of de gasten, maar natuurlijk geldt de regel: altijd leuk en nooit vervelend voor wie dan ook! 

Mocht ik jullie trouwambtenaar worden, dan zal ik er alles aan doen om deze belangrijke dag tot een succes te maken! In het dagelijks leven sta ik voor de klas en regelmatig op de planken als helft van een cabaretesk zangduo, waardoor ik veel ervaring heb met contact maken met de omgeving. Deze eigenschap zorgt ervoor dat iedereen zich deel zal voelen uitmaken van deze mooie gebeurtenis.

Natuurlijk gaan we, ongeveer twee weken voor de trouwdag, kennis met elkaar maken. Jullie krijgen veel regie over de ceremonie. Willen jullie een persoonlijke gelofte afleggen of niet? Zal ik een toga aandoen of liever ‘in burger’? Zijn er misschien kinderen die ik een speciale rol kan geven? Dit gaan we onder andere allemaal bespreken in het voorgesprek. Van tevoren ontvangen jullie van mij vragenlijsten (die je natuurlijk niet verplicht bent om in te vullen). En…. als jullie het aandurven kan ik ook wat informatie opvragen bij vrienden en familie en dit in de speech verwerken, waardoor jullie verhaal net dat tikkie extra glans meekrijgt!

Gaan we elkaar snel ontmoeten?

PS. beschikbaar op donderdag t/m zondag, in schoolvakanties ook op de andere dagen.