Als klein meisje droomde ik, net als zoveel andere meisjes over trouwen en over alle zaken die daarbij horen: de jurk, de locatie, de gasten, de taart en ga zo maar even door. Inmiddels ben ik al lang geen klein meisje meer, maar stiekem vind ik alles rondom trouwen nog steeds even leuk. En het wordt steeds specialer doordat trouwen tegenwoordig vele gezichten kent. De diversiteit van de tegenwoordige trouwparen maakt het alleen maar meer bijzonder en meer kleurrijk en voor een trouwambtenaar wordt het steeds leuker om te doen.

Mocht ik jullie trouwambtenaar worden, dan zal ik er alles aan doen om deze belangrijke dag tot een succes te maken; een dag in je leven die voor altijd een bijzondere plaats in je geheugen zal innemen! Voor mij is er niets mooiers dan een bruidspaar in het zonnetje te zetten tijdens de trouwplechtigheid. Ik zal zorgen voor een speech waarin jullie je precies zullen herkennen. De speech zal altijd positief zijn en vol grappige en wellicht emotionele momenten. Er kunnen hier en daar wat knipoogjes in verstopt zijn naar jullie en/of de gasten, maar natuurlijk geldt ook hier de regel: altijd leuk en nooit vervelend voor wie dan ook!

In het dagelijks leven sta ik regelmatig op de planken als helft van een cabaretesk zangduo, waardoor ik veel ervaring heb met contact maken met de omgeving. Deze eigenschap zorgt ervoor dat iedereen zich deel voelt uitmaken van deze gebeurtenis.

Natuurlijk gaan we, ongeveer 2 weken voor de trouwdag, kennis met elkaar maken. Het liefst ontmoet ik jullie in je eigen omgeving. Als jullie het aandurven kan ik ook wat informatie opvragen bij vrienden en familie en in de speech verwerken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat de speech op jullie trouwdag heel speciaal en persoonlijk wordt en net dat tikkie extra glans meekrijgt!

Gaan we elkaar snel ontmoeten?

Ellen is alleen op vrijdag en zaterdag beschikbaar, de schoolvakanties uitgezonderd.