Stichting PUSH zet zich in voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar. De stichting helpt jongeren om hun talenten te ontwikkelen. Op die manier wil de stichting jongeren betrekken bij de maatschappij. Daarnaast zet de stichting zich in om te voorkomen dat jongeren uitvallen op school.

Stichting PUSH is aanwezig op plaatsen waar jongeren zijn. Denk aan scholen, buurtcentra en ontmoetingsplekken.

Buurtcoach

De buurtcoach verbindt scholen met cultuur en sport. De buurtcoach organiseert activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Op dit moment worden er vooral culturele activiteiten georganiseerd. Ook wordt onderzocht of meer cultuuraanbod bij de sportclubs zelf kan worden aangeboden, omdat kinderen daar al aanwezig zijn.

PUSH Express bus

Met de PUSH Express bus wil de stichting jongeren actief benaderen om te horen wat er onder hen leeft. Jongeren kunnen de bus bezoeken voor voorlichting en allerlei soorten activiteiten. U vindt de bus op verschillende plaatsen in de gemeente.

Contact

Wilt u meer informatie over Stichting PUSH? Neem contact op met Patrick Csanyi, e-mail: p.csanyi@stichting-push.nl of kijk op de website www.stichting-push.nl(externe link).

Vrijwilliger worden?

Stichting PUSH draait op de kracht van vrijwilligers. Jong en oud zetten zich in om de activiteiten mogelijk te maken. Wilt u vrijwilliger worden bij Stichting PUSH? Neem dan contact op met Paul Deur.

Telefoonnummer: (0181) 31 66 88
E-mail: p.deur@stichting-push.nl 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?