Jullie gaan trouwen! Of jullie gaan het partnerschap laten registreren! Wat een mooie beslissing: om het leven met elkaar te delen, en elke dag samen te vieren.

Als één van de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke stand in de gemeente Voorne aan Zee, ben ík wellicht diegene die voor jullie het officiële gedeelte van deze heugelijke dag mag begeleiden.

Ik vind het belangrijk de ceremonie ontspannen en in een prettige sfeer te laten verlopen, met een goed geschreven en ontzettend herkenbare voordracht voor jullie: het bruidspaar!

Tijdens de kennismaking laat ik me graag door jullie inspireren voor wat betreft de stijl, de humor en de inhoud van ceremonie.

Ik verzamel jullie unieke verhalen en persoonlijke wensen en combineer die met officiële wetgeving en regels waar we ons tijdens de voltrekking aan zullen moeten houden.

Zelf woon ik - Juliëtte van Haren - met mijn gezin (+ hond) in Rockanje.
Dit gezin, mijn familie, mijn dagelijkse werk bij de gemeente Voorne aan Zee en natuurlijk deze functie als Trouwambtenaar inspireren mij steeds weer en brengen mij elke dag vreugde en energie.

Tot ziens? Ik verheug me er enorm op.