Nieuw te bouwen woningen

Uit het woningmarktonderzoek komt naar voren dat er behoefte is aan woningen voor starters, gezinnen en senioren. Voor dit project is ervoor gekozen om voor deze 3 doelgroepen woningen op deze locatie te realiseren. Er komen 8 benedenwoningen, geschikt voor senioren met één slaapkamer. Daarboven komen 8 bovenwoningen, voor starters met 2 slaapkamers. De beneden- en bovenwoningen komen op de kop van een tweetal blokken. De 26 gezinswoningen hebben 3 slaapkamers en een zolderverdieping. De nieuw te bouwen woningen worden zeer energiezuinig, als zogenaamde nul-op-de-meterwoningen uitgevoerd. Dit houdt in dat de energie voor de installaties maar ook de energie voor het persoonlijk gebruik wordt opgewekt door de zonnepanelen. De woningen worden verdeeld over een viertal woonblokken. Het parkeren geschiedt voor de woningen.

Het hoogste punt

Traditiegetrouw wordt in de bouw altijd het hoogste punt gevierd. Dit vond plaats op 29 mei jl. 

Verhuur van de woningen

Wij zijn blij om te melden dat alle 42 woningen zijn toegewezen. Het Woonbedrijf, Bouwbedrijf Schrijver en Bruynzeel keukens werken aan de laatste details van de keukens en badkamers.  Eind mei informeert het Woonbedrijf de huurders hier verder over. Ook wordt er nog voor de zomervakantie een kijkmoment georganiseerd, zodat elke huurder zijn nieuwe woning kan bekijken. Hierover volgt ook later meer!

Huurders die nu al vragen hebben kunnen ons bereiken via huurzakenwoonbedrijf@voorneaanzee.nl.

Huurcontracten Woonbedrijf

Project update

De bouw verloopt volgens planning. Nadat het rioolstelstel is aangelegd zijn de begane grondvloeren aangebracht. Daarna is gestart met het lijmwerk. Hierna ging de bouw de hoogte in en zijn de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Komende weken gaan we richting het hoogste punt. Hierdoor krijgen wij steeds meer zicht op hoe de woningen eruit gaan zien.

Informatie

Wilt u meer informatie over dit project houdt dan deze pagina in de gaten. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrieven van Bouwbedrijf Schrijver. Dit kan door het doorgeven van uw e-mailadres aan nieuwbouw.patrijzenlaan@bouwbedrijfschrijver.nl.  

Download de BouwApp

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden Project Patrijzenlaan Oostvoorne maken wij gebruik van de BouwApp. Via deze app brengen we u direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunt u makkelijk contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  •  Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  •  Zoek in de app naar ‘Patrijzenlaan Oostvoorne’.
  • Open het project en klik op ‘volgen’.
  •  Selecteer betreffende doelgroep.

Planning

Planning (afhankelijk van de weersomstandigheden):

  • 2e kwartaal: plaatsen daken en gevels en plaatsen binnenwanden, vloerafwerking, installatiewerk
  • 3e kwartaal: afmonteren installaties, plaatsen keukens, badkamers en stucwerk
  • verwachte oplevering eind 3e kwartaal 2024