Heeft u een indicatie heeft gekregen van gemeente Voorne aan Zee voor begeleiding of dagbesteding? Hieronder vindt u een overzicht van zorgaanbieders waaruit u kunt kiezen. 

A&A Thuishulp Voorne

Telefoon: (0181) 74 69 10 of 06 23 59 75 67
E-mail: voorne@aathuishulp.nl 
Website: www.aathuishulp.nl(externe link)

Bij A&A Thuishulp kunt u of uw naaste terecht voor begeleiding of huishoudelijke ondersteuning. U houdt zelf de regie in handen. U bespreekt met de coördinator welke begeleiding of ondersteuning u wenst, op welke dagen en op welke tijden. U kunt kennismaken met een van de medewerkers bij u in de buurt om te ervaren of u een klik heeft met de medewerker. A&A Thuishulp heeft geen wachtlijsten. 

Actief Zorg

Telefoon: (073) 631 13 00
E-mail: relatiemanagement@actiefzorg.nl
Website: www.actiefzorg.nl(externe link)

Actief Zorg biedt alle vormen van zorg aan huis. Het aanbod bestaat uit thuisondersteuning, begeleiding en verpleging en verzorging. Voor de thuisondersteuning zet Actief Zorg zich in om inwoners zo lang mogelijk fijn thuis te laten wonen in een schoon, fris en opgeruimd huis. Daarbij bekijken ze samen met u welke ondersteuning nodig is en gaan daarbij uit van uw eigen mogelijkheden. 

ASVZ

Telefoon: (088) 993 12 95 
E-mail: klantadvies@asvz.nl 
Website: www.asvz.nl(externe link) 

ASVZ is met name gespecialiseerd in zorg ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking en problemen die voortkomen uit deze beperking of daarnaast aandacht vragen.

ASVZ staat midden in de maatschappij. Samen met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers werken ze aan een omgeving waarin u zich veilig voelt, thuis bent en uzelf kunt zijn. ASVZ biedt zorg en ondersteuning op basis van een gelijkwaardige relatie tussen mensen met een beperking en hun begeleiders. Die relatie is de basis voor onvoorwaardelijke ondersteuning. U staat er niet alleen voor en we laten u niet in de steek.
 

Boa Vinda Hellevoetsluis

Telefoon: 06 24 24 69 60
E-mail: administratie@boavinda.nl
Website: www.ouderenzorgboavinda.nl(externe link)

Boa Vinda is een dagbesteding voor iedereen die zorg of begeleiding nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan dementie, NAH, mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking of beperkingen ondervinden door psychiatrische problemen. De organisatie en dienstverlening is voor alle leeftijden vanaf 18 jaar.

Boa Vinda zorgt voor vervoer van en naar de dagbesteding, afhankelijk van de indicaties van de deelnemers.
 

Boba Groep

Telefoon: (088) 033 55 00
E-mail: info@boba.nl 
Website: https://boba.nl/(externe link)

Boba Groep biedt ambulante begeleiding en behandeling aan kinderen en volwassenen met autisme met een normale of hoge intelligentie. Samen stemmen zij de begeleiding af op uw persoonlijke behoeften. Zij vergroten uw zelfvertrouwen en zorgen dat u weer zelfstandig  verder kunt. 

Boba biedt ook coaching aan kinderen met autisme. Het netwerk rondom het kind, van ouders/verzorgers tot leerkracht, wordt vaak betrokken bij het coachingstraject. Bij Boba wordt altijd coaching op maat gemaakt.
 

BZW Begeleiding in Zorg & Welzijn

Telefoon: (085) 130 36 79
E-mail: info@bzwzorgenwelzijn.nl
Website: www.bzwzorgenwelzijn.nl(externe link)

BZW Begeleiding in Zorg & Welzijn speelt een actieve rol op het gebied van ambulante begeleiding en dagbesteding. Zowel voor jeugdigen als volwassenen, waaronder kwetsbare en moeilijk bereikbare jongeren, cliënten die kampen met ernstige psychische aandoeningen, autisme, verslaving of in sommige gevallen een combinatie hiervan. De begeleiding gaat uit van de hulpvraag van de cliënt. Dit kan volledig met BZW, maar ook in samenwerking met andere specialismen zoals met een huisarts, het wijkteam, school, de gemeente en eventueel andere zorgaanbieders.
 

Care-4 All

Telefoon: (085) 800 14 33
E-mailadres: aanmelding@care-4all.com
Website: https://www.care-4all.com(externe link)

Het zorgaanbod bestaat uit individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en begeleiding/coaching op school. Daarnaast hebben zij een unieke specialisatie op het gebied van cultuursensitief werken. Zij hebben aandacht voor de gevolgen van migratieverledens, taalbarrières en diverse (al dan niet religieuze) culturele gewoonten, en bieden zorg met begrip voor verschillende culturen.

Care-4 ALL heeft een ervaren team van specialisten die nauw samenwerken met hun cliënten en diverse organisaties. Bij Care-4 ALL staat zorg op maat, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Zij streven ernaar om uw leven te verbeteren u te ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling en welzijn, ongeacht uw culturele achtergrond of leeftijd. 
 

Careyn ‘t Akcent

Telefoon: (0181) 47 61 83
E-mail: niet van toepassing
Website: www.careyn.nl(externe link) 

Activiteitencentrum ’t Akcent richt zich vooral op volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel, met een lichamelijke beperking, met een psychiatrische aandoening of als er sprake is van beginnende dementie. Met een WMO of WLZ-indicatie kunt u gebruik maken van ’t Akcent. Deelname aan de dagbesteding kan bijdragen aan de kwaliteit van leven, structuur, opbouw van sociale contacten, de zelfredzaamheid en kan worden ingezet ter voorkoming van overbelasting van de mantelzorger.  

Veel activiteiten zijn gezamenlijk. Dat maakt het niet alleen gezellig, maar de deelnemers kunnen elkaar ook extra ondersteunen. Blijft de cliënt de hele dag? Dan is er tussen de middag een gezellige gezamenlijke maaltijd. 

Careyn Pluspunt

Telefoon: 06 23 68 08 84
E-mail: niet van toepassing
Website: https://www.careyn.nl(externe link)

De dagbesteding van Careyn biedt een zinvolle dagbesteding voor 55+’ers met een WMO of WLZ-indicatie. Deelname aan de dagbesteding kan bijdragen aan de kwaliteit van leven, structuur, opbouw van sociale contacten, de zelfredzaamheid en kan worden ingezet ter voorkoming van overbelasting van de mantelzorger. 

Veel activiteiten zijn gezamenlijk. Dat maakt het niet alleen gezellig, maar de deelnemers kunnen elkaar ook extra ondersteunen. Blijft de cliënt de hele dag? Dan is er tussen de middag een gezellige gezamenlijke maaltijd.
 

Centrum Zorg en Welzijn

Telefoon: (070) 750 60 65
E-mail: info@centrumzorgenwelzijn.nl
Website: https://centrumzorgenwelzijn.nl/(externe link)

Centrum voor Zorg en Welzijn biedt hoge kwaliteit huishoudelijke hulp en persoonlijke begeleiding. Het deskundige team van zorgverleners staat klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden, afgestemd op uw behoefte en uw situatie. Of het nu gaat om praktische huishoudelijke taken of specifieke begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling, zij leveren zorg op maat. U kunt rekenen op professionele zorg die past bij uw behoeften waarbij uw welzijn altijd voorop staat.

Coach-Point

Telefoon: (010) 302 21 00
E-mail: info@coach-point.nl
Website: www.coach-point.nl(externe link)

Coach-Point is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het begeleiden, ondersteunen en behandelen van zowel kinderen als volwassenen en (multi)probleemgezinnen met psychiatrische stoornissen en/of psychosociale problemen. Zij leveren specialistische zorg in de directe leefomgeving van de cliënt en begeleiden de cliënt in de thuissituatie, op werk of op school.
 

CVD

Telefoon: (010) 24 38 100
E-mail: info@cvd.nl
Website: www.cvd.nl/(externe link)

CVD biedt begeleiding aan cliënten met meedere problemen. De vaste begeleider stelt samen met u een persoonlijk plan op waarin staat wat u wilt en kunt en wat u kunt leren. Met u wordt besproken welke stappen er nodig zijn om die doelen te halen en daar worden afspraken over gemaakt. 
 

Darkoum Zorg B.V.

Telefoon: (0318) 78 10 03
E-mail: info@darkoumzorg.nl
Website: https://www.darkoumzorg.nl(externe link)

Darkoum Zorg vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en dat de zorg u het thuis gevoel geeft. Het team van Darkoum Zorg deelt een passie voor het verlenen van goede en persoonlijke zorg. Zij hebben ruime ervaring in het bieden van verschillende soorten zorg zoals jeugdzorg, (specialistische) ambulant begeleiding en forensische zorg. Hierbij houden zij rekening met cultuur gevoelige zaken. Zij luisteren goed naar uw wensen en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk eigen regie krijgt in uw eigen omgeving.
 

Directzorg

Telefoon: (088) 347 32 60
E-mail: info@directzorg.nl
Website: https://www.directzorg.nl(externe link)

Directzorg biedt ambulante begeleiding aan volwassen en ouderen die een WMO of WLZ indicatie hebben en bieden begeleiding op verschillende gebieden zoals op sociaal en psychisch functioneren, financiën, daginvulling en zingeving. Met een team van betrokken professionals ondersteunen zij u met aandacht voor uw persoonlijke situatie. De begeleiding is erop gericht om zelfredzaamheid te versterken en uw zelfvertrouwen en grip op uw leven te vergroten.  De begeleider maakt samen met u een plan waarin u werkt aan doelen die u helpen om de grip op uw leven weer terug te krijgen. 
 

Enver

Telefoonnr.:  (085) 486 70 70
E-mail: info@enver.nl
Website: https://www.enver.nl(externe link)

WMO inzetbaar (doelgroep Centrum voor jongvolwassenen, naastwonend mentoren, rouwenopvang).

FamilySupporters

Telefoon: (078) 737 00 25
E-mail: drechtsteden@familysupporters.nl
Website: www.familysupporters.nl(externe link)

FamilySupporters is er voor alle leeftijden, van 0 tot 100 en ouder. De teams werken met verschillende specialisten (GZ-/klinisch psycholoog, psychiater, (ortho-)pedagoog, systeemtherapeut, verpleegkundige, ouderenspecialist, (vak-)therapeut, ervaringsdeskundigen, etc.). 
Maatwerk staat bij FamilySupporters centraal. Zij hebben vaste structuur in hoe zij hun werk indelen. Dat doen zij in vijf stappen: kennismaken, intake, plan, evalueren en follow-up. 
Behandeling vindt plaats in uw eigen omgeving met de mensen die onderdeel van uw leven zijn. Ze komen thuis, op school, werk, in de buurt of bij de sportclub als dat nodig is. 

 

FidZorg

Telefoon:  (085) 082 47 00
E-mail: info@fidgroep.nl 
Website: www.fidzorg.nl(externe link) 

FidZorg levert gespecialiseerde ambulante begeleiding aan cliënten met psychische en/of LVB problematiek. Zij werken vanuit hun missie en visie “eigen regie vanuit vertrouwen”. Dit is ook organisatie breed onze filosofie. Eigen regie nemen waar je dat wilt en kunt en ondersteuning daar waar daar dat minder goed gaat of niet lukt. FidZorg werkt daarnaast vanuit de expertise gebieden bemoeizorg en cultuursensitieve zorg.
 

Hollandse Zorg Groep BV

Telefoon: (085) 130 99 00 of (085) 130 03 33
E-mail: info@hollandsezorggroep.nl
Website: www.hollandsezorggroep.nl(externe link) 

Hollandse Zorg Groep biedt ondersteuning en begeleiding bij het huishouden voor mensen tussen de 35 en 100 jaar met (tijdelijke) behoefte aan deze ondersteuning. De begeleider biedt maatwerk. Iedere cliënt is anders, heeft een andere zorgvraag en krijgt een persoonlijk traject. Samen met u wordt een persoonlijk begeleidingsplan opgesteld op basis van uw behoeften. 

De dagbesteding is voor zelfstandig wonende ouderen, die door omstandigheden min of meer aan huis zijn gebonden en voor ouderen die zich eenzaam voelen of weinig contacten hebben. De begeleiding in groepsverband is gericht op het verbeteren van de (dag)structuur, onderhouden van aangeleerde vaardigheden en ontmoetingen met anderen. 

Home Instead Thuisservice Zuid-Hollandse eilanden B.V.

Telefoon:  (0187) 745 437
E-mail: info.zuidhollandseeilanden@homeinstead.nl 
Website: www.homeinstead.nl/zheilanden(externe link) 

Home Instead is een thuisservice organisatie, waarbij individuele begeleiding wordt geboden aan mensen thuis. Tijdens de begeleiding is het voornamelijk van belang om de zelfstandigheid van de mensen te behouden, en tegelijkertijd de zelfredzaamheid te behouden en vergroten waar mogelijk. Ook is Home Instead er voor de mantelzorger(s), om hen te ondersteunen en begeleiden in dit proces.
Het accent ligt op de persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Met aandacht én tijd voor senioren die zo lang mogelijk thuis willen/kunnen blijven wonen.
 

Jan Arends b.v

Telefoon: (088) 270 12 00
E-mail:  info@janarends.nl 
Website: www.janarends.nl(externe link)

De coaches van Jan Ahrends zorgen voor ambulante begeleiding van volwassenen en jeugdigen die hun houvast in het leven tijdelijk kwijt zijn. De coaches helpen u om sterk genoeg te worden om weer op eigen benen te staan. 

 

Pameijer

Telefoon: (088) 271 00 00
E-mail: arrangeurs.voorne@pameijer.nl 
Website: https://pameijer.nl(externe link)

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Zij helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Zij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet. Pameijer ondersteunt kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Of het nu gaat om opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten. Dit doen zij op een vindingrijke manier.

 

Parnassia Groep B.V.

Telefoon: (088) 357 13 57
E-mail: informatie@parnassiagroep.nl 
Website: www.parnassiagroep.nl(externe link) 

Parnassia is specialist in psychiatrie en verslaving. Soms kost het moeite het dagelijks leven te organiseren. Het plannen van uw dag en van activiteiten kan lastig zijn. Misschien heeft u hulp nodig bij het regelen en uitvoeren van praktische zaken zoals het huishouden. Of lukken de contacten met familie, vrienden en kennissen niet zo goed. De ondersteuning wordt afgestemd op uw situatie. De hulpverleners van Parnassia kijken wat u zelf kunt en bij welke dingen u (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft.  
 

Perspektief Arosa

Telefoon: (010) 476 90 44
E-mailadres: info@arosa-zhz.nl
Website: www.arosa-zhz.nl(externe link)

Arosa is een professionele gecertificeerde organisatie gespecialiseerd in hulpverlening, begeleiding, advies en informatie op het gebied van huiselijk geweld, eergerelateerd geweld, seksueel geweld, mensenhandel, uitbuiting, bedreiging of multiprobleem situaties (als huiselijk geweld het voorliggende probleem is).

Arosa biedt veiligheid en bescherming bij geweld in relaties aan jong volwassenen (18+), volwassenen (en hun kinderen), en aan ouderen. 
Het doel van Arosa is het bestrijden en voorkomen van huiselijk geweld in de ruimste zin van het woord. Elk mens, ongeacht culturele achtergrond, heeft recht op een veilig leven zonder geweld. 

Stichting Catharina, Thuis op Voorne

Telefoon: (0181) 412 555
E-mail: info@catharina.nl of zorgadviseur@catharina.nl

Catharina biedt dagbesteding voor ouderen met dementie op de Strandjutter in Rockanje (gebouw De Stuifakkers) en activerende dagbesteding voor ouderen met dementie bij Boerderij op Aarde aan de Sleepjesweg te Brielle (beide maatwerkvoorziening / met beschikking WMO/WLZ). Daarnaast zijn er verschillende voorliggende voorzieningen als inloop voor mensen met geheugenproblemen in het Bolwerk te Brielle op maandag en donderdag (M.H. Trompstraat 135 Brielle) en vanaf 2024 ook inloop in het gebouw de Stuifakkers te Rockanje.
 

Stichting Goed voor Goed

Telefoon: (0187) 78 51 80
E-mail: info@goedvoorgoed.nl
Website: www.goedvoorgoed.nl(externe link)

Goed voor Goed is een kringloopwinkel die dagbesteding biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Goed voor Goed daagt mensen uit om het beste uit zichzelf te halen. Door een zinvolle daginvulling, waarin u wordt gewaardeerd om wat u doet en ook gewoon omdat u er bent, kunnen mensen zich (weer) veilig en geliefd voelen. Deze manier van werken is gebaseerd op de formule van gentle teaching. Zij kiezen voor een positieve benadering.

Stichting Humanitas DMH / Homerun Rotterdam

Telefoon: (030) 600 51 70
E-mail: info@humanitas-dmh.nl
Website: https://www.humanitas-dmh.nl(externe link)

Humanitas is voor mensen die moeite hebben met leren, praten of doen en extra hulp nodig hebben, mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Zij helpen vooral mensen tussen de 16 en 26 jaar oud  die veel problemen hebben, zoals problemen met de politie, verslaving, schulden of boosheid, wat extra lastig kan zijn voor mensen met een lichtverstandelijke beperking.

Humanitas DMH werkt volgens het Homerun principe. Zij maken een plan met vier stappen, net als bij honkbal. Bij elke stap leert u iets nieuws of lost u een probleem op. Zo wordt u steeds beter in dingen zelf doen.

Ze hebben veel verstand van mensen die in de problemen zijn gekomen met de politie of de rechter. Er is ook een team Jeugd en Gezin. Die helpen ouders en kinderen die een licht verstandelijke beperking hebben.
 

Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg

Telefoon: (010) 222 98 88
E-mail: btm.rzw@legerdesheils.nl
Website: https://www.legerdesheils.nl(externe link)

Het Leger des Heils gelooft in kansen. In tweede kansen. In derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden.

Het Leger des Heils is er al ruim 1,5 eeuw voor ‘mensen zonder helper’: er wordt zelden ‘nee’ gezegd tegen een complexe hulpvraag of tegen hen die tussen wal en schip dreigen te raken. Omdat deze hulpvragen zich niet snel oplossen, is vaak een langdurig zorgtraject nodig. Daarom heeft iedere deelnemer (cliënt) gedurende het hele zorgtraject een trajectmanager die zorgt voor een passend aanbod.

 

Stichting Zorg en Verpleging Goeree-Overflakkee

Telefoon: 06 13 24 56 44
E-mail: b.stoutjesdijk@curamare.nl
Website: https://www.curamare.nl(externe link) 

Stichting Zorg en Verpleging Goeree-Overflakkee biedt huishoudelijke verzorging en individuele begeleiding.
 

Stichting Zuidwester

Telefoon: (0187) 89 88 88
Email: eigenz@zuidwester.org of contractmanagement@zuidwester.org
Website: www.eigenz.org(externe link) of www.zuidwester.org(externe link)

Eigenz is onderdeel van Zuidwester en biedt ambulante begeleiding. Dat betekent dat zij bij u thuis komen of op de plek waar u de ondersteuning nodig heeft en op de locatie waar u dit fijn vindt, bijvoorbeeld thuis of in één van onze trefpunten. Eigenz ondersteunt kwetsbare burgers met een (complexe) hulpvraag vanuit de thuisomgeving. Dit zijn mensen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden. 

STERK!

Telefoon: (085) 004 36 77
E-mail: info@sterkinregie.nl
Website: www.sterkinregie.nl(externe link)

STERK! biedt hulp aan mensen met psychosociale problemen. Deze kunnen meervoudig en complex zijn waaronder problemen rondom veiligheid. De hulp is gericht op zowel op individuen als gezinnen. Wanneer er meervoudige en complexe problemen zijn bij één of meer gezinsleden, zijn er vaak veel organisaties en hulpverleners betrokken. In dat geval is het van groot belang dat de verschillende hulpverleners en organisaties goed samenwerken en afstemmen met elkaar. STERK! zorgt daar voor.
 

Sunrise begeleiding

Telefoon: 06 21 82 34 24 (Ad Bastiaansen)
E-mail: info@sunridebegeleiding.nl 
Website: https://www.sunrisebegeleiding.nl(externe link) 

Sunrise is een kleinschalige opvang voor jongeren die zijn vastgelopen op school, voor een aantal jongeren gecombineerd met een problematische thuissituatie. Sunrise werkt samen met jongeren om hen weer een plek in de samenleving te geven. Dit doen zij door te werken aan de competenties van jongeren gericht op terugkeer naar school of de keuze voor een baan. 
Sunrise gaat uit van mogelijkheden en kracht, niet van belemmeringen en laissez faire. Sunrise hecht grote waarde aan samenwerking met de ouders en een ieder die betrokken is bij de ondersteuning van de jongere, in welke vorm dan ook. 
 

Thuiszorg DAT

Telefoon: (0181) 64 45 09
E-mail:  wmospijkenisse@dealgemenethuiszorg.nl
Website: www.thuiszorgdat.nl(externe link)

Thuiszorg DAT is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. De medewerkers zijn betrokken bij hun werkzaamheden en vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Samen met u kijken zij wat u nodig heeft om een schoon en leefbaar huis te houden. Dat hangt af van uw persoonlijke situatie.

Cliënten bij Thuiszorg DAT hebben een vast contactpersoon, die op vaste tijden te bereiken is om vragen te beantwoorden of u verder te helpen met zaken, waarbij u hulp nodig hebt. 

Tzorg

Telefoon: (010) 318 16 33
E-mail: regiowestvoorne@tzorg.nl 
Website: www.tzorg.nl(externe link)

Al jarenlang is Tzorg een aanbieder van huishoudelijke ondersteuning en begeleiding, en kent alle partijen in onze gemeente. Zij werken met kleine teams in de wijk en de samenwerking is snel geregeld. Samen met u kijkt de zorgcoördinator wat nodig is om aangenaam thuis te kunnen blijven wonen. Tzorg vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de mogelijkheden die u hebt om dagelijkse activiteiten zélf uit te voeren. 
De thuishulpen en begeleiders werken bij voorkeur in hun eigen wijk en die van hun cliënten. U krijgt een vaste hulp toegewezen.

U-hulpverlening

Telefoon: 06 410 655 06
E-mail: info@u-hulpverlening.nl 
Website: https://www.u-hulpverlening.nl(externe link)

U-Hulpverlening biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen. Zij streven naar een maatschappij waarin u als volwaardige burger kunt deelnemen. Zij zijn breed inzetbaar en zoeken samen met u naar mogelijkheden en oplossingen. Omdat u belangrijk bent en er toe doet. 
De cliënt staat bij ons centraal als individu met zijn eigen wensen en behoeften. Iedere cliënt is uniek, ieder traject is uniek en heeft een andere aanpak. 

WMO Maatwerk

Telefoon: (088) 777 46 00
E-mail: secretariaat@wmomaatwerk.nl
Website: www.wmomaatwerk.nl(externe link)

WMO Maatwerk is specialist in het helpen van mensen waar het soms, of voor iets langer tegenzit in het leven. Samen met u gaan ze op zoek naar wat u goed kunt en dat gaan  versterken. Zij zorgen samen dat u op de juiste manier uw vaardigheden inzet. Het doel van deze manier van begeleiden, is het sterker maken van u in uw huidige omgeving. Ze gaan samen met u en de mensen die belangrijk zijn voor u, werken aan uw toekomst.

WMO Maatwerk is gespecialiseerd in mensen van 18 jaar en ouder met een licht verstandelijke beperking en/of psychosociale problematiek.
 

Zorgboerderij Land-Goed BV (Dagbesteding en wonen)

Telefoon: (0181) 41 65 56     
E-mail: info@land-goed.nl     
Website: https://www.land-goed.nl(externe link)

In de woongroep wonen 15 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek (autisme, adhd, gedragsstoornis) en/of een syndroom. Zij krijgen 24 uurszorg, waarbij zij overdag meewerken in de dagbesteding. De woongroep zit in principe altijd vol, omdat zij de bewoners een plek bieden voor altijd. Mocht er een plekje komen, dan krijgen de cliënten uit de dagbesteding voorrang. 
Bij de dagbesteding is plek voor ongeveer 40 cliënten, op verschillende dagdelen (van 1 dagdeel tot 9 dagdelen). Zij bieden groepsdagbesteding aan cliënten vanaf middelbareschool leeftijd met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De zorgboerderij heeft een groot terrein waar verschillende vormen van dagbesteding wordt geboden, zoals land- en tuinbouw, groenvoorziening, houtbewerking, creatieve dagbesteding, winkel en dierverzorging.