Wat leuk dat u interesse heeft in onze zwemlessen! Inschrijven kan bij ons vanaf 3 jaar en opgeroepen worden vanaf 4 jaar. Na inschrijving komt uw kind op een wachtlijst te staan tot hij of zij oud genoeg is. De duur van de wachtlijst is afhankelijk van de doorstroming van de huidige zwemgroepjes. Wij nemen contact met u op, als er een plekje vrij is gekomen op de door u aangegeven dag(en).

De vier zwemzekerheden

Wij geven les volgens de Licentie Nationale Zwemdiploma's. Dat betekent dat wij zwemles geven van de beste kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van de vier zwemzekerheden:

  1. Plezier: Onze zwemjuffen en -meesters geven de leukste lessen. Zo gaat uw kind met plezier naar zwemles. Natuurlijk letten zij ook op de veiligheid. Alle zwemleraren werken volgens de Gedragscode Zwembranche en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gaan ze vaak zelf de schoolbanken in om bij de les te blijven.
  2. Kwaliteit: Uw kind leert zwemmen in de breedste zin van het woord. Dat doen we volgens strenge, landelijke regels. Zo weet u zeker dat uw kind de beste zwemles krijgt.
  3. Klaar voor de toekomst: Wilt uw kind later bij de brandweer of politie? Of gaat uw kind later een sportopleiding volgen? Dan heeft hij of zij een Nationaal Zwemdiploma C nodig. Ook dit diploma haal je bij de Meander!
  4. Volgens plan: De zwemlessen volgen elkaar op in logische stappen. Wij houden u steeds op de hoogte van hoe uw kind het doet in de les.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden via de webshop van MFC de Meander. Geef hierbij ook uw beschikbare dagen aan.