De gemeente Voorne aan Zee werkt ontwikkelt het bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde documenten, waarover de gemeente besluiten heeft genomen. 

Kickersbloem 3 ligt in Hellevoetsluis, ten noordoosten van het bestaande bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2, langs de Ravenseweg richting Oudenhoorn. Het terrein is 93 hectare groot. Daarvan kunnen we 65,7 hectare uitgeven als bouwgrond. De ontwikkeling van dit bedrijventerrein is belangrijk voor de economie in onze gemeente. Het trekt nieuwe bedrijven naar Voorne aan Zee en zorgt voor banen.

Interesse in een kavel?

Veel kavels zijn al verkocht. Heeft u interesse om uw bedrijf te vestigen op Kickersbloem 3? Wij gaan graag met u in gesprek. Bekijk welke kavels beschikbaar zijn op de website www.kickersbloem3.nl(externe link). Bent u geïnteresseerd in een kavel van de gemeente, neem dan contact op met Arènso Bakker, de projectleider bij de gemeente Voorne aan Zee. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0181 of a.bakker@voorneaanzee.nl.

Voorwaarden om grond te kopen

De laatste gemeentelijke kavels op Kickersbloem 3 worden uitgegeven aan eindgebruikers. Zij moeten instemmen met de uitgiftevoorwaarden. Als er meer meerdere gegadigden zijn, wordt geselecteerd op basis van economische relevantie en binding met de regio.  
De gemeente heeft een aantal voorwaarden opgesteld voor bedrijven die grond van de gemeente willen kopen op Kickersbloem 3. Aan die voorwaarden moet u voldoen als u grond van ons wilt kopen. Dit gaat onder andere over een optie-overeenkomst, over de uitgifteprijs en over de afmetingen van kavels.  U kunt de voorwaarden lezen op www.officielebekendmakingen.nl(externe link). Heeft u na het lezen van de voorwaarden vragen, of wilt u contact over de aankoop van een kavel? Neem dan contact op met Arènso Bakker, projectleider bij gemeente Hellevoetsluis. U bereikt hem telefonisch via 14 0181 of per e-mail: a.bakker@voorneaanzee.nl.

Vastgestelde plannen

Naast bovenstaande verwijzingen is er ook nog een beeldkwaliteitsplan, duurzaamheidsvisie en energievisie voor het bedrijventerrein. Wilt u deze inzien? Neem dan contact op met de projectleider Kickersbloem 3, via 14 0181

Nieuwsbrief

Op dinsdag 1 augustus 2023 is er een nieuwsbrief Kickersbloem 3(externe link) verzonden over de ontwikkelingen op bedrijventerrein Kickersbloem 3. Wilt u de digitale nieuwsbrief ook ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier Nieuwsbrief Kickersbloem 3 in.