Wat leuk! Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan. Als trouwambtenaar mag ik jullie ceremonie verzorgen. Om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken zal ik de ceremonie en speech zo persoonlijk mogelijk maken.

Kiezen jullie voor mij als jullie trouwambtenaar dan neem ik een week of vier voor jullie huwelijksdatum contact op en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jullie wensen en hoor ik graag jullie verhalen over de eerste ontmoeting, het verloop van jullie relatie, hoe het aanzoek is gegaan en nog veel meer.

Ik ben Britt Bakker en sinds augustus 2021 werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Behalve BABS ben ik ook werkzaam op een heel leuk notariskantoor in de regio, wat gevestigd is in onze mooie vestingstad.  Met mijn vriend, Jack Russell en kat woon ik sinds 2020 in Brielle.

Waar ik energie van krijg is het bakken van taarten, etentjes met vrienden en reizen (het liefst ga ik zo ver mogelijk). Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen, zoals plekken en bezigheden, te ontdekken.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024.