Zwembad

In DukdalfBRES vindt u zwembad Dukdalf met een uitgebreid aanbod van zwemactiviteiten. U kunt recreatief zwemmen, maar ook aquasporten beoefenen zoals aquarobic, aquajoggen of therapeutisch zwemmen. Het zwembad geeft zwemlessen voor uw kind voor het A, B en C diploma. Zwembad Dukdalf heeft de licentie zwem-ABC en geeft het, door het NRZ goedgekeurde, zwem-ABC uit. Ook heeft Zwembad Dukdalf al jaren het keurmerk veilig en schoon in bezit. 

Meer informatie over het zwembad en het lesrooster kunt u vinden op de website van Dukdalf Brielle. U kunt ook mailen naar infodukdalf@voorneaanzee.nl

Ga naar het zwemrooster

Sportzalen en squash

DukdalfBRES heeft een grote sporthal die overdag wordt gebruikt door de Brielse scholen en in de avonden te huren is door sportverenigingen. Daarnaast zijn er nog twee losse gymzalen die gehuurd kunnen worden; gymzaal Reede en gymzaal Tromp.  Meer informatie over de sportzalen kunt u vinden op de website van Dukdalf Brielle.

Squahbanen huren

In DukdalfBRES zijn er ook 3 squashbanen die gehuurd kunnen worden bij de balie van DukdalfBRES of via tel: 0181-417264
Meer informatie over de squash of tarieven kunt u vinden op de website van Dukdalf Brielle.

Openingstijden gebouw DukdalfBRES

Uitgebreide informatie en openingstijden van het gebouw DukdalfBRES kunt u vinden op www.dukdalfbres.nl.

Culturele zalen

In sport- en cultuurhuis DukdalfBRES bevinden zich naast het zwembad en de sportzalen ook een theaterzaal, een (geluidsarme) vergaderzaal, klaslokalen en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Informatie over de culturele zalen die u kunt huren en de tarieven die hierbij horen kunt u vinden op de website van Dukdalf Brielle. Voor meer informatie over reserveringen voor DukdalfBRES: verhuur@voorneaanzee.nl.