Ketenzorg Dementie Voorne-Putten is een samenwerkingsverband van zorgaanbieders, vrijwilligers- en welzijnsorganisaties op Voorne-Putten. De keten begeleidt thuiswonende cliënten met dementie en hun mantelzorgers. Het doel is dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig blijven en op een verantwoorde manier thuis kunnen blijven wonen.

Casemanager dementie

Dementie is een ziekte die veel impact maakt. Het is dan prettig dat een vast persoon u bijstaat in alle fasen van het ziekteproces. Dit is de casemanager dementie. Hij of zij bepaalt samen met de cliënt en diens mantelzorgers welke zorg de cliënt nodig heeft. De case manager ondersteunt de cliënt bij indicatieaanvragen en andere praktische zaken. Ook onderhoudt de casemanager de contacten met noodzakelijke hulpverleners.

Contact opnemen

Heeft u vragen over dementie? Of maakt u zich zorgen om uw naaste met dementie? Neem dan contact op met de case managers dementie van gemeente Voorne aan Zee.

De casemanagers zijn te bereiken via info@ketenzorgdementie-vpr.nl of het telefoonnummer: 06 10 38 18 50. Algemene informatie over Ketenzorg Dementie is te vinden op www.ketenzorgdementie-zhe.nl.