Woont u in de gemeente Voorne aan Zee en bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslag affaire van de Belastingdienst? Dan kunt u voor hulp en ondersteuning bij (financiële) problemen bij de belastingdienst en bij ons terecht.

Waarvoor kunt u bij de belastingdienst terecht?

Bent u gedupeerde van de opvangtoeslag affaire? Meld u dan aan bij de belastingdienst. Dat kunt u doen via de website van de belastingdienst(externe link). Op die website vindt u ook informatie over de verschillende ondersteuningsmogelijkheden van de belastingdienst.

Weet u niet of u een gedupeerde bent?

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via de website van de Belastingdienst(externe link)  of bel 0800 23 58 358 (gratis).

Wat kunt u van ons verwachten?

De Belastingdienst/Toeslagen compenseert ouders die in de problemen zijn gekomen door de affaire. Maar dat is niet altijd genoeg. Daarom biedt ook de gemeente ondersteuning. U kunt daarover contact met ons opnemen via 14 0181 of door een mail te sturen naar kot@voorneaanzee.nl. Een medewerker zorgt dat u de juiste ondersteuning krijgt. Denk hierbij aan hulp rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen. Samen met een zorgregisseur wordt een plan van aanpak gemaakt voor het maken van een nieuwe start.