Hallo Bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. De eerste stap is gezet en jullie zijn onderweg naar een bijzonder mooi moment in jullie leven. 

In 2017 mocht ik op 1 september als Buitengewoon Ambtenaar voor 1 dag het huwelijk voltrekken van een heel dierbaar stel.  Een heel bijzondere eer en ontzettend leuk om te doen. Ik heb toen mogen ervaren hoe mooi het is om met een verrassende, spontane ceremonie, met emotie, liefde, geluk, verbinding en veel humor van betekenis te zijn op deze bijzondere dag.

In 1992 ben ik met mijn man in het huwelijksbootje gestapt in Rockanje. Wij zijn ondertussen 28 jaar onderweg, een bijzondere reis mede omdat mijn man vaart en ik veel op reis ben geweest voor mijn werk. Ik heb veel verschillende culturen leren kennen en bijzondere huwelijks voltrekkingen meegemaakt.

In mijn nieuwe functie als Buitengewoon Ambtenaar stap ik graag aan boord van jullie huwelijksboot en koersen we af op een mooie dag met een bijzondere ceremonie. De invulling bespreken we uitgebreid vooraf, en kijk er naar uit om er voor jullie  een bijzonder feestje van te maken.