Al geruime tijd ben ik als babs verbonden aan de gemeente Voorne aan Zee.

Met heel veel plezier heb ik dan ook al heel wat huwelijken gesloten op de diverse locaties.

Een huwelijk sluiten is voor mij geen werken, maar er voor twee mensen en hun familie aan mee mogen doen om er een fantastische dag van te maken.

Zelf ben ik ondertussen al 37 jaar getrouwd, dus ik heb over de ins en outs van een huwelijk wel enige ervaring opgedaan.

Door veel te lezen en te zoeken op internet probeer ik mijn toespraken zo veel mogelijk af te stemmen op het bruidspaar. In een voorgesprek probeer ik zo goed mogelijk in te schatten wat een bruidspaar wil en verwacht. Het moet voor ieder bruidspaar een persoonlijke toets hebben en geen verhaaltje wat je voor iedereen kunt gebruiken.

Als voormalig gemeenteraadslid heb ik in de loop der jaren wel geleerd hoe te handelen in onverwachte situaties. Ik moet zeggen dat die ervaring ook bij huwelijksvoltrekkingen een enkele keer wel van pas komt.

Ik heb een aantal hobbies, zoals in de tuin prutsen, met de hond wandelen, lezen en heel ouderwets handwerken, maar de leukste en meest voldoening gevende bezigheid is het mensen mogen trouwen.