Raad en Daad: hulp en ondersteuning bij uw financiën en administratie

Wanneer u hulp nodig heeft bij het bijhouden van uw thuisadministratie of omdat u niet uitkomt met uw financiën en er wellicht schulden dreigen te ontstaan, dan kunt u terecht bij Raad en Daad.

Een vrijwilliger kan samen met u alle financiën op een rijtje zetten en kijken naar mogelijkheden om uw inkomen zo optimaal mogelijk te maken. Denk aan hulp bij het aanvragen van toeslagen, financiële regelingen vanuit de gemeente en kwijtscheldingen. Ook kunt u geholpen worden bij het treffen van betalingsregelingen bij kleine schulden, het invullen van uw belastingaangifte, maar ook het ordenen van uw papieren en helpen bij het doen van betalingen. Deze ondersteuning is gratis (alleen voor het invullen van de belastingaangifte wordt een kleine vergoeding gevraagd).

Wilt u hulp en ondersteuning bij uw financiën en administratie? Of wilt u meer weten informatie? Ga naar de website van Sbonu, stuur een mail naar: raadendaad@sbonu.nl of bel 0181 32 22 73 (op werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 13.00 uur).