woensdag 25 januari om 12.15 uurWethouder Daan Van Orselen houdt een praatje tijdens de workshop participatieverklaringen inburgering in de Raadzaal van gemeentehuis Voorne aan Zee in Hellevoetsluis.
woensdag 25 januari om 15.15 uurWethouders Igor Bal en Peter Schop zijn aanwezig bij de officiële start heiwerkzaamheden van bouwproject Akkerranden fase 4 van BPD Ontwikkeling B.V. in Oudenhoorn.
woensdag 25 januari om 19.30 uurWethouder Janneke Postma verricht de opening van de expositie Spetters van Dogma in het gemeentehuis van Voorne aan Zee, Oostzanddijk 26 te Hellevoetsluis
woensdag 15 februari om 14.30 uur Wethouder Tatjana Sormaz jureert tijdens de lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd voor basisschool leerlingen van groep 7 en 8 in de Bibliotheek, Opzomerlaan 106 in Hellevoetsluis.
woensdag 22 februari om 15.15 uurWethouders Igor Bal en Peter Schop zijn aanwezig bij de officiële handeling/start heiwerkzaamheden van bouwproject Akkerranden fase 4 van BPD Ontwikkeling B.V. in Oudenhoorn.