Badhotel Rockanje

Wij zijn een gezellige en sfeervolle trouwlocatie dicht bij het strand, omgeven door bos en duinen in Rockanje. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Met onze gezellige lodge-stijl, sfeervolle brasserie, zalen en tipi tent, zal je je snel thuis voelen. Geef elkaar het jawoord in de brasserie, onze zaal de Bossen of op het terras.

Website Badhotel Rockanje(externe link)

Badlust, Rockanje

Wie wil dat niet Trouwen op één van de mooiste en romantische plek in Nederland, aan het strand en zee te Rockanje? Dat kan bij strandpaviljoen Badlust! Je jawoord in het zand onder een romantisch trouwprieel, een knalfeest bij de prachtige ondergaande zon, Badlust biedt een prachtige start van een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Website Badlust(externe link)

Breezze, Vierpolders

Gelegen op een schitterende locatie in een natuurgebied, direct aan de Brielse Maas, aan de Veckhoekse Sluisweg 2 te Vierpolders, daar ligt Breezze. U kunt elkaar het jawoord geven met uitzicht op het water of voor de sfeervolle open haard.

Er is voldoende parkeergelegenheid en een speeltuin voor de kinderen.

 Website Breezze(externe link)

De Sjoel, Brielle

De Sjoel is een cultureel-historisch monument in het oud stadscentrum van Brielle. Het is de voormalige synagoge die tot de Tweede Wereldoorlog in gebruik was bij de Joodse gemeenschap. Na restauratie is hij opnieuw geopend in 2005. Het is nu een centrum voor culturele activiteiten zoals concerten en theater. Maar De Sjoel ook een officiële locatie waar getrouwd kan worden. De ruimte is licht en neutraal met een warme sfeer.

Het kan de achtergrond zijn van uw onvergetelijke dag.

Website van De Sjoel(externe link)

De Vergulde Colff, Brielle

Gelegen aan het Brielse Wellerondom 9 is De Vergulde Colff een klein intiem partycentrum, uitermate geschikt voor uw huwelijk in kleine kring aan de voet van de prachtige Sint-Catharijnekerk. Gastvrijheid staat hier zo hoog in het vaandel dat uw huwelijksvoltrekking zonder meer geslaagd zal zijn. Ook is er de mogelijkheid om uw huwelijk in De Vergulde Colff te combineren met de voorzieningen van het achtergelegen eetcafé ’t Kont van het Paard.

Website van De Vergulde Colff(externe link)

Eetcafé 't Kont van het Paard, Brielle

Eetcafé 't Kont van het Paard staat stevig geworteld in de Brielse geschiedenis. Al in de 15e eeuw waren grond en opstallen in gebruik bij het Hof van Voorne. Nu is het eetcafé één van de bijzondere trouwlocaties binnen Brielle. Gelegen aan de Kaatsbaan 1 - 3 in de Brielse binnenstad heet de eigenaar u van harte welkom. Gastvrijheid staat ook hier zo hoog in het vaandel dat uw huwelijksvoltrekking zonder meer geslaagd zal zijn. Ook is er de mogelijkheid om uw huwelijk in ’t Kont van het Paard te combineren met de voorzieningen van De Vergulde Colff.

Website van 't Kont van het Paard(externe link)

Gemeentehuis Hellevoetsluis

Op het gemeenthuis van Hellevoetsluis heeft u 3 mogelijkheden om te trouwen. U kunt kiezen uit de locatie Publiekszaken (gratis locatie), de Trouwzaal Prinsehuis / Raadzaal en de Moderne Trouwzaal.

Gemeentehuis Rockanje

In Rockanje kunt u trouwen op het gemeentehuis. Het gemeentehuis heeft een monumentale trap aan de buitenzijde. De trouwzaal beschikt over prachtige glas in lood ramen en stijlvol meubilair. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een lift aanwezig. De trouwzaal biedt ruimte aan maximaal 80 personen.

Havana Beachclub, Rockanje

Een trouwdag moet natuurlijk op elk gebied perfect zijn zonder dat jullie je daar zorgen over hoeven te maken. Wij begeleiden jullie graag in alle onderdelen van de receptie, het diner en het feest. Wanneer je denkt aan trouwen op het strand dan zijn wij daar het beste in!

Website Havana Beachclub(externe link)

Koepel Zeeburg, Oostvoorne

Koepel Zeeburg Oostvoorne bevindt zich op een unieke locatie tegenover ’t Wapen van Marion in Oostvoorne, die uiterst geschikt is als fantastische trouwlocatie.

Website Koepel Zeeburg(externe link)

Outdoor Brielle

Outdoor Brielle biedt meer dan alleen een trouwlocatie. De unieke locatie aan de Brielse Maas omringd door prachtige natuur heeft plek voor al jullie gasten. Alleen mensen die speciaal voor jullie komen, want op jullie bruiloft zijn er geen andere gasten aanwezig.

Website Outdoor Brielle(externe link)

Raadhuis by Werelds, voormalig gemeentehuis Oostvoorne

Bij Raadhuis, een officiële trouwlocatie, geniet u maximaal van de mooiste dag van uw leven!

De prachtige natuur, het karaktervolle pand en de nabijheid van een prachtige historische ruïne maken het romantische Raadhuis tot de perfecte plek voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Het historische pand heeft een bordes met stenen trappen. De trouwzaal bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een prachtig interieur. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie. Er is geen lift aanwezig. In de trouwzaal is er ruimte voor maximaal 50 personen.

Website Raadhuis by Werelds(externe link)

Restaurant Aan Zee, Oostvoorne

Trouw op ons zonnige terras aan de rand van de duinen van Voorne en proost met familie en vrienden op jullie huwelijk!

Graag verzorgen wij jullie huwelijksdag van de officiële ceremonie, een mooi diner of een informeel grillbuffet tot een knalfeest tot in de late uurtjes. Onze trouwlocatie is geschikt voor groepen tot 200 personen.

Website Restaurant Aan Zee(externe link)

Restaurant Duinhoek, Cittá Romana, Hellevoetsluis

Restaurant Duinhoek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Dit maakt het mogelijk dat u op onze locatie ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand elkaar het jawoord kunt geven.

Het restaurant ligt aan het begin van Resort Città Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken. Trouwen bij Duinhoek voelt als een kleine vakantie!

Website Restaurant Duinhoek(externe link)

Website Cittá Romana(externe link)

Restaurant Fortezza, Hellevoetsluis

Een modern restaurant met een Mediterrane knipoog, gevestigd in het unieke historische pand het Pompgebouw in de Vesting van Hellevoetsluis. Met uitzicht op de jachthaven, het droogdok "Jan Blanken" en het museumschip "De Buffel" kunt u elkaar het jawoord geven.

Website Fortezza(externe link)

Restaurant Paviljoen De Duinrand, Oostvoorne

De ruime, sfeervolle feestzaal van De Duinrand kan de ideale setting voor uw bruiloftsfeest zijn. Of lijkt elkaar het jawoord geven midden in de natuur u het einde? Dan zetten wij ons trouwprieel voor u op in de tuin naast onze feestzaal. Waar u ook voor kiest, De Duinrand heeft ruimtes die geschikt zijn voor kleine, intieme trouwdagvieringen en voor grote bruilofsfeesten van 300 personen.

Website Restaurant Paviljoen De Duinrand(externe link)

Ri-Jo, Hellevoetsluis

Ri-Jo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee, zo heeft u alles onder één dak! Van jA tot Z. Met een ruime diversiteit aan mogelijkheden biedt trouwlocatie Ri-Jo verschillende huwelijksarrangementen voor een complete en onvergetelijke dag. Zijn jullie van plan tot in de late uurtjes te feesten? Ri-Jo beschikt over twee danszalen, welke beiden zijn voorzien van een ruime dansvloer, airconditioning en een licht- en geluidinstallaties. Kortom, alles voor een geslaagd feest.

Website Ri-Jo(externe link)

Salsa Beach Club, Rockanje

Romantischer kun je het je bijna niet voorstellen. Trouwen met je voeten in het zand! Geniet van het oneindige uitzicht, de ondergaande zon en de ziltige bries die de Noordzee met zich mee brengt. Geef elkaar het jawoord op het geweldige strand van Rockanje, proost op het leven met elkaar in Salsa Beach Club en ga knallend de avond in met een spetterend feest in onze evenementen ruimte of buiten op het terras!

Website Salsa Beach Club(externe link)

Sint-Catharijnekerk, Brielle

De Sint-Catharijnekerk, ook wel de "Brielse Dom" genoemd, is een duidelijke blikvanger wanneer men Brielle tegemoet rijdt.

Een prachtige kerk waar u elkaar in een hele intieme opstelling het jawoord kunt geven, maar waar ook alle ruimte is om een heel groot gezelschap getuige te laten zijn van uw jawoord. Wandel eens door de historische straatjes rond de kerk dan heeft u een prachtig gezicht op dit imposante bouwwerk.

Website Sint-Catharijnekerk(externe link)

Sint Martinuskerk, Zwartewaal

Trouwen is ook mogelijk in de Sint Martinuskerk te Zwartewaal. Dit is een laat gotisch kerkgebouw en bevindt zich op een met bomen beplant, enigszins boven het omringende land verheven kerkhof ten westen van de dijk aan de noordzijde van de dorpskern van Zwartewaal.

De kerk heeft wit gepleisterde wanden waardoor er een lichte sfeer ontstaat en biedt plaats aan ongeveer 150 personen.

Website Sint Martinuskerk(externe link)

Stadhuis, Brielle

Een sfeervolle, mooie locatie in het hart van historisch Brielle. Zo kan het stadhuis rustig worden omschreven. Gelegen aan de Markt domineert de gevel van het gebouw de naaste omgeving. Deze gevel is in 1792 ontworpen in Lodewijk XVI-stijl door de architect Johannes van Westenhout. De zandstenen façade straalt allure uit, en dat is niet verwonderlijk. Van Westerhout bouwde ook het binnenhof in Den Haag.

Stadhuis

In het Historisch Museum bestaat de mogelijkheid te midden van pronkstukken uit het verre en nabije verleden trouwfoto’s te maken. De entourage wordt gevormd door het stadhuis en de aangrenzende stadsgevangenis uit 1623.

Trouwluiden bij huwelijksvoltrekkingen(externe link)

Historisch Museum Den Briel

In het oude stadhuis bevindt zich ook het historisch museum Den Briel. Dit is een mooie locatie voor het maken van een trouwreportage. In verband met de (on)mogelijkheden van de fotografie in het museum zal een medewerker van het museum uw bezoek begeleiden. Hiervoor vragen zij een onkostenvergoeding van € 25,00. Houdt u er alstublieft rekening mee dat zij per trouwreportage een groep van maximaal 10 mensen kunnen begeleiden.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar "trouwfoto's in het museum".

Website Historisch Museum Den Briel(externe link)

Strandcafé De Meiden, Brielle

Stap nu écht in het huwelijksbootje op de meest unieke locatie direct aan het Brielse Meer!

Vanaf de eigen aanlegsteiger stapt u op het aan het water gelegen (overdekte) loungeterras en kunt u genieten van een schitterend uitzicht over het Brielse Meer.

Strandcafé De Meiden is een bijzondere locatie om elkaar het jawoord te geven op een onvergetelijke dag.

Website Strandcafé De Meiden(externe link)

't Wapen van Marion, Oostvoorne

Wilt u de dag van uw leven tot in de puntjes laten verzorgen?

De zorg voor uw bruidsboeket, bruidstaart, fotoreportage, ballondecoratie, uitnodigingen, bedankjes en nog veel meer kunt u aan ons overlaten. Wij maken van uw feestdag een dag waar u met de mooiste herinneringen aan terug zult denken.

Website 't Wapen van Marion(externe link)

Trouwkamer Stadskantoor, Brielle

De trouwkamer van het Stadskantoor is de locatie waar ook de gratis huwelijken voltrokken worden. Dit gebeurt op maandag en dinsdag om 09.00 uur. Minimaal één van de huwelijkspartners moet in de gemeente Voorne aan Zee woonachtig zijn.

Vestingkerk, Hellevoetsluis

Op één van de mooiste plekken in de Hellevoetse Vesting bevind zich de, uit de 17e eeuw stammende, Vestingkerk. Deze kerk is keurig onderhouden en bezit naast het prachtige orgel een grote verzameling oud kerkmeubilair. Jullie kunnen ervoor kiezen om na de huwelijksvoltrekking door de trouwambtenaar jullie huwelijk op deze trouwlocatie ook te laten inzegenen.

Restaurant Bogey's, Brielle

In het recreatiegebied Brielse Meer aan de Krabbeweg 9 bevindt zich golfclub Kleijburg, met daarbij restaurant Bogey ’s, bekend om de gemoedelijke sfeer, in een landelijke omgeving.

Bogey 's heet u als bruidspaar van harte welkom voor een huwelijksvoltrekking op haar bijzondere locatie geheel naar uw wensen.