A-Loods, Hellevoetsluis

A-Loods is dé trouwlocatie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden. Ervaar de eigentijdse industriële charme van A-Loods tijdens jouw bruiloft, gelegen in een rijksmonument in de historische vestingstad Hellevoetsluis. De A-Loods is geheel gerenoveerd, stijlvol ingericht en beschikt over een open vide, die allerlei extra mogelijkheden biedt. A-Loods is geschikt voor intieme en kleinschalige bruiloften. Er zijn diverse trouwarrangementen mogelijk. Van alleen het ceremoniële deel van jouw huwelijk tot een geheel dagprogramma inclusief lunch, borrel en diner. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging. Graag maken wij jullie dag onvergetelijk.

Website A-Loods

Badhotel, Rockanje

Wij zijn een gezellige en sfeervolle trouwlocatie dicht bij het strand, omgeven door bos en duinen in Rockanje. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Met onze gezellige lodge-stijl, sfeervolle brasserie, zalen en tipi tent, zal je je snel thuis voelen. Geef elkaar het jawoord in de brasserie, onze zaal de Bossen of op het terras.

Website Badhotel Rockanje

Badlust, Rockanje

Wie wil dat niet, trouwen op één van de mooiste en romantische plek in Nederland, aan het strand en zee te Rockanje? Dat kan bij strandpaviljoen Badlust! Je jawoord in het zand onder een romantisch trouwprieel, een knalfeest bij de prachtige ondergaande zon, Badlust biedt een prachtige start van een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Website Badlust

Bedevaartkerk, Brielle

De Bedevaartkerk in Brielle bevindt zich buiten de Vesting van Brielle aan de Rik/hoek Kloosterweg. Dit schitterende gebouw uit 1932 heeft voorin een zeer fraaie natuurlijke lichtinval en is gelegen op het sinds 1880 bestaande Bedevaartsoord De Martelaren van Gorcum. Zowel geschikt voor een kleine intieme huwelijks plechtigheid maar zeker ook geschikt om een groot gezelschap onderdak te bieden. Op het terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. De fraaie besloten binnentuin leent zich prima voor een mooie fotoreportage. Natuurlijk kunt u in deze kerk uw huwelijk ook laten inzegenen na de burgerlijke huwelijksvoltrekking.

Website Bedevaartkerk

Breezze, Vierpolders

Gelegen op een schitterende locatie in een natuurgebied, direct aan de Brielse Maas, aan de Veckhoekse Sluisweg 2 te Vierpolders, daar ligt Breezze. U kunt elkaar het jawoord geven met uitzicht op het water of voor de sfeervolle open haard.

Er is voldoende parkeergelegenheid en een speeltuin voor de kinderen.

 Website Breezze

Brunotti Beachclub, Oostvoorne

Voor de allermooiste dag van je leven, zoek je natuurlijk naar de mooiste locatie. Brunotti Beachclub is een unieke plek aan het Oostvoornse meer en een officiële trouwlocatie. Met ons ervaren team hebben we alles in huis om jullie droomdag tot in de puntjes te verzorgen.
 
Brunotti Beachclub is te vinden op het eiland Voorne-Putten, waar de natuur een grote rol speelt. Water, strand en bos is wat je ziet. Weg van alle drukte, maar wel goed bereikbaar. De ideale plek voor een bruiloft aan het water!
 
De surfsfeer zie je terug in de inrichting, waar veel natuurlijke materialen en kleuren zijn gebruikt. Het plafond in het restaurant bestaat zelfs uit surfboards! Met verschillende zitjes, opstellingen en een lange houten stamtafel voelt het als een fijne woonkamer. Onze 2 grote terrassen lenen zich uitstekend voor een mooie trouwceremonie aan het meer, fijne barbecue en een feest tot in de late uurtjes. Liever een intieme setting? De Lighthouse Room op de 1e verdieping is de perfecte plek met een eigen terras en bar.

Website Brunotti Beachclub

De Brielse Boer, Zwartewaal

de Brielse Boer verzorgt prachtige trouwerijen in hun monumentale schuur. Deze is geheel gerenoveerd en omgetoverd tot moderne evenementenlocatie met historische elementen. Enorme beton-look muren, houten balken en sfeervolle ramen wisselen elkaar af met hippe hangplanten, zwart rabat en alle comfort van nu. Jullie kunnen jullie gehele trouwdag (of een deel) vieren bij de Brielse Boer en gebruik maken van de gehele locatie inclusief bestaand interieur, terras en parkeerplaats.

Website Brielse Boer

De Buffel, Hellevoetsluis

Een huwelijk sluiten aan boord van het historische ramtorenschip “Buffel” is een onvergetelijke gebeurtenis. De plechtigheid wordt gehouden in het commandant en officierenverblijf (longroom) en biedt plaats aan 30 personen. Deze ruimte is nog origineel ingericht zoals in 1868 en zorgt voor een unieke sfeer tijdens de huwelijks ceremonie.

Website de Buffel

De Brielsche Aap, Brielle

Paradise found! Een uniek eiland en trouwlocatie. De Brielsche aap kan uw trouwdag verzorgen en maken tot een fantastische en onvergetelijke ervaring. Binnen, buiten of in de kas, alles is mogelijk. Wees er snel bij want we faciliteren maximaal 6 huwelijksvoltrekkingen per jaar.

Website De Brielsche Aap

De Sjoel, Brielle

De Sjoel is een cultureel-historisch monument in het oud stadscentrum van Brielle. Het is de voormalige synagoge die tot de Tweede Wereldoorlog in gebruik was bij de Joodse gemeenschap. Na restauratie is hij opnieuw geopend in 2005. Het is nu een centrum voor culturele activiteiten zoals concerten en theater. Maar De Sjoel ook een officiële locatie waar getrouwd kan worden. De ruimte is licht en neutraal met een warme sfeer.

Het kan de achtergrond zijn van uw onvergetelijke dag.

Website van De Sjoel

De Vergulde Colff, Brielle

Gelegen aan het Brielse Wellerondom 9 is De Vergulde Colff een klein intiem partycentrum, uitermate geschikt voor uw huwelijk in kleine kring aan de voet van de prachtige Sint-Catharijnekerk. Gastvrijheid staat hier zo hoog in het vaandel dat uw huwelijksvoltrekking zonder meer geslaagd zal zijn. Ook is er de mogelijkheid om uw huwelijk in De Vergulde Colff te combineren met de voorzieningen van het achtergelegen eetcafé ’t Kont van het Paard.

Website van De Vergulde Colff

Eetcafé 't Kont van het Paard, Brielle

Eetcafé 't Kont van het Paard staat stevig geworteld in de Brielse geschiedenis. Al in de 15e eeuw waren grond en opstallen in gebruik bij het Hof van Voorne. Nu is het eetcafé één van de bijzondere trouwlocaties binnen Brielle. Gelegen aan de Kaatsbaan 1 - 3 in de Brielse binnenstad heet de eigenaar u van harte welkom. Gastvrijheid staat ook hier zo hoog in het vaandel dat uw huwelijksvoltrekking zonder meer geslaagd zal zijn. Ook is er de mogelijkheid om uw huwelijk in ’t Kont van het Paard te combineren met de voorzieningen van De Vergulde Colff.

Website van 't Kont van het Paard

Gemeentehuis Hellevoetsluis

Op het gemeentehuis van Hellevoetsluis heeft u drie mogelijkheden om te trouwen. U kunt kiezen uit het Prinsehuis, de Raadzaal en de Moderne Trouwzaal.

Gemeentehuis Rockanje

In Rockanje kunt u trouwen op het gemeentehuis. Het gemeentehuis heeft een monumentale trap aan de buitenzijde. De trouwzaal beschikt over prachtige glas in lood ramen en stijlvol meubilair. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een lift aanwezig. De trouwzaal biedt ruimte aan maximaal 80 personen.

Havana Beachclub, Rockanje

Een trouwdag moet natuurlijk op elk gebied perfect zijn zonder dat jullie je daar zorgen over hoeven te maken. Wij begeleiden jullie graag in alle onderdelen van de receptie, het diner en het feest. Wanneer je denkt aan trouwen op het strand dan zijn wij daar het beste in!

Website Havana Beachclub

Koepel Zeeburg, Oostvoorne

Koepel Zeeburg Oostvoorne bevindt zich op een unieke locatie tegenover ’t Wapen van Marion in Oostvoorne, die uiterst geschikt is als fantastische trouwlocatie.

Website Koepel Zeeburg

Poorter Boutique hotel, Brielle

Trouwplannen? Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres omtrent een heerlijke overnachting in onze bruidssuite, na jullie huwelijksdag. Maar ook kunt u in onze sfeervolle lounge en brasserie terecht voor uw huwelijksdag, trouw in 1 van de prachtige locaties die Brielle rijk is, waaronder het oude stadhuis, raadzaal, de Synagoge of het kerkje in Zwartewaal en wij ontvangen u aansluitend in onze lounge met bv. een heerlijk glas cava of Champagne. Liever bij ons trouwens? Dat kan tegenwoordig ook. Deze dag kunnen wij met uw wensen geheel invullen en bespreken. 

Website Poorter Boutique hotel

Restaurant Aan Zee, Oostvoorne

Trouw op ons zonnige terras aan de rand van de duinen van Voorne en proost met familie en vrienden op jullie huwelijk!

Graag verzorgen wij jullie huwelijksdag van de officiële ceremonie, een mooi diner of een informeel grillbuffet tot een knalfeest tot in de late uurtjes. Onze trouwlocatie is geschikt voor groepen tot 200 personen.

Website Restaurant Aan Zee

Restaurant Duinhoek, Cittá Romana, Hellevoetsluis

Restaurant Duinhoek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Dit maakt het mogelijk dat u op onze locatie ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand elkaar het jawoord kunt geven.

Het restaurant ligt aan het begin van Resort Città Romana wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Zo biedt het park de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in een van onze villa’s. Daarnaast bevinden zich op ons park veel vijvers en bruggetjes waar u prachtige foto’s kunt maken. Trouwen bij Duinhoek voelt als een kleine vakantie!

Website Restaurant Duinhoek

Website Cittá Romana

Restaurant Fortezza, Hellevoetsluis

Een modern restaurant met een Mediterrane knipoog, gevestigd in het unieke historische pand het Pompgebouw in de Vesting van Hellevoetsluis. Met uitzicht op de jachthaven, het droogdok "Jan Blanken" en het museumschip "De Buffel" kunt u elkaar het jawoord geven.

Website Fortezza

Restaurant Paviljoen De Duinrand, Oostvoorne

De ruime, sfeervolle feestzaal van De Duinrand kan de ideale setting voor uw bruiloftsfeest zijn. Of lijkt elkaar het jawoord geven midden in de natuur u het einde? Dan zetten wij ons trouwprieel voor u op in de tuin naast onze feestzaal. Waar u ook voor kiest, De Duinrand heeft ruimtes die geschikt zijn voor kleine, intieme trouwdagvieringen en voor grote bruilofsfeesten van 300 personen.

Website Restaurant Paviljoen De Duinrand

Ri-Jo, Hellevoetsluis

Ri-Jo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee, zo heeft u alles onder één dak! Van jA tot Z. Met een ruime diversiteit aan mogelijkheden biedt trouwlocatie Ri-Jo verschillende huwelijksarrangementen voor een complete en onvergetelijke dag. Zijn jullie van plan tot in de late uurtjes te feesten? Ri-Jo beschikt over twee danszalen, welke beiden zijn voorzien van een ruime dansvloer, airconditioning en een licht- en geluidinstallaties. Kortom, alles voor een geslaagd feest.

Website Ri-Jo

Salsa Beach Club, Rockanje

Romantischer kun je het je bijna niet voorstellen. Trouwen met je voeten in het zand! Geniet van het oneindige uitzicht, de ondergaande zon en de ziltige bries die de Noordzee met zich mee brengt. Geef elkaar het jawoord op het geweldige strand van Rockanje, proost op het leven met elkaar in Salsa Beach Club en ga knallend de avond in met een spetterend feest in onze evenementen ruimte of buiten op het terras!

Website Salsa Beach Club

Sint-Catharijnekerk, Brielle

De Sint-Catharijnekerk, ook wel de "Brielse Dom" genoemd, is een duidelijke blikvanger wanneer men Brielle tegemoet rijdt.

Een prachtige kerk waar u elkaar in een hele intieme opstelling het jawoord kunt geven, maar waar ook alle ruimte is om een heel groot gezelschap getuige te laten zijn van uw jawoord. Wandel eens door de historische straatjes rond de kerk dan heeft u een prachtig gezicht op dit imposante bouwwerk.

Website Sint-Catharijnekerk

Sint Martinuskerk, Zwartewaal

Trouwen is ook mogelijk in de Sint Martinuskerk te Zwartewaal. Dit is een laat gotisch kerkgebouw en bevindt zich op een met bomen beplant, enigszins boven het omringende land verheven kerkhof ten westen van de dijk aan de noordzijde van de dorpskern van Zwartewaal.

De kerk heeft wit gepleisterde wanden waardoor er een lichte sfeer ontstaat en biedt plaats aan ongeveer 150 personen.

Website Sint Martinuskerk

Stadhuis, Brielle

Een sfeervolle, mooie locatie in het hart van historisch Brielle. Zo kan het stadhuis rustig worden omschreven. Gelegen aan de Markt domineert de gevel van het gebouw de naaste omgeving. Deze gevel is in 1792 ontworpen in Lodewijk XVI-stijl door de architect Johannes van Westenhout. De zandstenen façade straalt allure uit, en dat is niet verwonderlijk. Van Westerhout bouwde ook het binnenhof in Den Haag.

Stadhuis

In het Historisch Museum bestaat de mogelijkheid te midden van pronkstukken uit het verre en nabije verleden trouwfoto’s te maken. De entourage wordt gevormd door het stadhuis en de aangrenzende stadsgevangenis uit 1623.

Trouwluiden bij huwelijksvoltrekkingen

Historisch Museum Den Briel

In het oude stadhuis bevindt zich ook het historisch museum Den Briel. Dit is een mooie locatie voor het maken van een trouwreportage. In verband met de (on)mogelijkheden van de fotografie in het museum zal een medewerker van het museum uw bezoek begeleiden. Hiervoor vragen zij een onkostenvergoeding van € 25,00. Houdt u er alstublieft rekening mee dat zij per trouwreportage een groep van maximaal 10 mensen kunnen begeleiden.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar "trouwfoto's in het museum".

Website Historisch Museum Den Briel

Strandcafé De Meiden, Brielle

Stap nu écht in het huwelijksbootje op de meest unieke locatie direct aan het Brielse Meer!

Vanaf de eigen aanlegsteiger stapt u op het aan het water gelegen (overdekte) loungeterras en kunt u genieten van een schitterend uitzicht over het Brielse Meer.

Strandcafé De Meiden is een bijzondere locatie om elkaar het jawoord te geven op een onvergetelijke dag.

Website Strandcafé De Meiden

't Wapen van Marion, Oostvoorne

Wilt u de dag van uw leven tot in de puntjes laten verzorgen?

De zorg voor uw bruidsboeket, bruidstaart, fotoreportage, ballondecoratie, uitnodigingen, bedankjes en nog veel meer kunt u aan ons overlaten. Wij maken van uw feestdag een dag waar u met de mooiste herinneringen aan terug zult denken.

Website 't Wapen van Marion

Vestingkerk, Hellevoetsluis

Op één van de mooiste plekken in de Hellevoetse Vesting bevind zich de, uit de 17e eeuw stammende, Vestingkerk. Deze kerk is keurig onderhouden en bezit naast het prachtige orgel een grote verzameling oud kerkmeubilair. Jullie kunnen ervoor kiezen om na de huwelijksvoltrekking door de trouwambtenaar jullie huwelijk op deze trouwlocatie ook te laten inzegenen.

Muziekcafé BarBiertje, Hellevoetsluis

Geef elkaar het ja woord op één van de meest unieke trouwlocaties van Voorne aan zee! 
Muziekcafe BarBiertje, wie kent het niet? Al bijna 50 jaar een toonaangevende muziek locatie in onze gemeente! 
De sfeer en historie rondom dit bijzondere cafe spat ervan af. En als ze ergens weten hoe er een feestje gevierd moet worden.. Is het in het BarBiertje. Met een prachtig park-terras voor de deur, en een mooie warme sfeer binnen. 

Website BarBiertje