U kunt uw vraag naar personeel doorgeven aan het werkgeversteam. Wij brengen werkgevers en werkzoekenden met en zonder een uitkering bij elkaar en houden rekening met uw wensen.

Kennismaken en samenwerken

Als u zich heeft aangemeld, komen we graag bij u langs om uw bedrijf te leren kennen. Tijdens dit bezoek werken we samen uw vraag naar personeel uit. Een van onze adviseurs werkt uw vraag uit in een tekst voor een vacature. Ook doen we een voorstel voor de manier waarop we gaan werven.

Werving en selectie

Het werkgeversteam overlegt met u hoe het proces van de sollicitatie verloopt. Het werkgeversteam zet uw vacature op een landelijke website. Kandidaten kunnen dan direct bij u solliciteren. Maar het werkgeversteam kan de eerste selectie ook van u overnemen. U krijgt dan een aanbod van geschikte kandidaten. Het werkgeversteam probeert ervoor te zorgen dat werkgever en werknemer goed bij elkaar passen. We kijken naar de motivatie, ervaring en opleidingsniveau van de kandidaat. Ook controleren we of de kandidaat past bij het profiel en de cultuur binnen uw bedrijf.

Aanpak, begeleiding en coaching

Een adviseur is tijdens de proeftijd verantwoordelijk voor de aangenomen kandidaat. We spreken met elkaar af op welke momenten we de proeftijd bespreken. We maken dan duidelijke afspraken met de werkgever en de kandidaat.

Contact

Meer informatie of advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs van het Werkgeversteam via telefoonnummer 14 0181. U kunt ook een e-mail sturen:

Sheila van Schaijk: s.schaijk@voorneaanzee.nl
Patrick Dikstaal: p.dikstaal@voorneaanzee.nl
Malou Copray: m.copray@voorneaanzee.nl