Donderdag 21 december gaf wethouder Daan van Orselen het startsein voor de eerste paal van de 42 sociale huurwoningen die aan de Patrijzenlaan worden gebouwd.

De bouwstart werd gevierd met omwonenden, medewerkers van Woonbedrijf Voorne aan Zee en Meeberg projectmanagement en bouwadvies, de Huurdersvereniging en medewerkers van Bouwbedrijf Schrijver.

Wethouder Daan van Orselen en Landre Schrijver, directeur van Bouwbedrijf Schrijver, hielden een korte toespraak. Daan van Orselen: “We bouwen hier sociale huurwoningen voor starters, gezinnen en senioren, en allemaal volledig energiezuinig. Het is mooi dat we met het gemeentelijk Woonbedrijf 42 sociale woningen kunnen aanbieden aan onze inwoners. Dat de woningen aantrekkelijk zijn, blijkt wel uit de belangstelling en de in totaal 2.724 inschrijvingen. Samen met bouwbedrijf Schrijver én met de nieuwe bewoners die hier volgend jaar wonen, maken we Voorne aan Zee steeds een stukje mooier.”

Dit nieuwbouwproject komt deels tot stand met een subsidie vanuit de provincie. Het boren van deze eerste paal is daarom erg belangrijk voor het project. Wij zijn erg blij dat met medewerking van Bouwbedrijf Schrijver deze mijlpaal is behaald.

Meer info over de woningen leest u op de pagina Project Patrijzenlaan Oostvoorne.

Betaalbare woningen, ook in de toekomst

Woonbedrijf Voorne aan Zee is een onderdeel van gemeente Voorne aan Zee. Het Woonbedrijf zet zich ook de komende jaren in voor goede en betaalbare huisvesting.