Tijdens zijn maandelijkse bezoeken aan plaatselijke ondernemers bezocht Aart Jan Spoon,  wethouder economie van Voorne aan Zee elektrotechnische groothandel Migomo. Directeur/eigenaar Robert Vissers ontving de wethouder, leidde hem rond en vertelde over de oorsprong van het bedrijf en de wijze waarop hij zijn bedrijf runt.

Persoonlijke aanpak en service

Migomo, gevestigd op het bedrijventerrein Kickersbloem in Hellevoetsluis, levert materialen  op gebied van elektrotechniek en verlichting. Vissers: “De kracht van ons bedrijf is de persoonlijke aanpak en de service. Wij hebben een heel grote voorraad en wij streven ernaar dat installateurs die bij ons installatiemateriaal kopen direct met 90% daarvan de deur uit kunnen. Wat wij eventueel op dat moment niet op voorraad hebben, wordt vaak nog dezelfde dag geleverd. Daarmee onderscheiden wij ons van andere groothandels binnen deze markt”.

Vissers vervolgt: “Ons klantenbestand bestaat uit zowel grote als kleine installatiebedrijven op Voorne-Putten. Ik ga, als mijn tijd dat toelaat, zelf zoveel mogelijk bij bestaande klanten op bezoek en probeer ook actief nieuwe klanten binnen te halen. Deze persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk en we hebben gemerkt dat die werkt.” Naast de groothandel aan de Marconiweg heeft Migomo ook een webshop waar hun assortiment installatiemateriaal verkrijgbaar is.

Bijdrage aan ondernemend Voorne aan Zee

Het bedrijf, dat zijn oorsprong heeft in Hellevoetsluis, is volgens wethouder Aart Jan Spoon van belang voor Voorne aan Zee. “Deze actieve ondernemer draagt met zijn aansprekende bedrijfsfilosofie en klantgerichtheid zeker bij aan het bedrijventerrein en aan ondernemend Voorne aan Zee!”