Zorgaanbieders huishoudelijke hulp

Heeft u een indicatie heeft gekregen van gemeente Voorne aan Zee voor huishoudelijke hulp? Hieronder vindt u een overzicht van zorgaanbieders waaruit u kunt kiezen. 

A&A Thuishulp Voorne

Telefoon: (0181) 74 69 10 of 06 23 59 75 67
E-mail: voorne@aathuishulp.nl
Website: www.aathuishulp.nl

Bij A&A Thuishulp kunt u of uw naaste terecht voor begeleiding of huishoudelijke ondersteuning. U houdt zelf de regie in handen. U bespreekt met de coördinator welke begeleiding of ondersteuning u wenst, op welke dagen en op welke tijden. U kunt kennismaken met een van de medewerkers bij u in de buurt om te ervaren of u een klik heeft met de medewerker. A&A Thuishulp heeft geen wachtlijsten.

Actief Zorg

Telefoon: (073) 631 13 00
E-mail: relatiemanagement@actiefzorg.nl
Website: www.actiefzorg.nl

Actief Zorg biedt alle vormen van zorg aan huis. Het aanbod bestaat uit thuisondersteuning, begeleiding en verpleging en verzorging. Voor de thuisondersteuning zet Actief Zorg zich in om inwoners zo lang mogelijk fijn thuis te laten wonen in een schoon, fris en opgeruimd huis. Daarbij bekijken ze samen met u welke ondersteuning nodig is en gaan daarbij uit van uw eigen mogelijkheden. 

Alphatrots

Telefoon: (085) 051 11 11
E-mail: info@alphatrots.nl
Website: www.alphatrots.nl

Alphatrots vindt het belangrijk om u te helpen om voor uzelf te kunnen zorgen en meer deel te nemen aan de samenleving. Zij willen dat u zoveel mogelijk zelf de controle heeft over de hulp die u krijgt. 
Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken. De hulpverlener van Alphatrots begint pas nadat u de hulpverlener heeft ontmoet en er een goede klik is. De hulpverlener moedigt u aan om uw eigen kracht en mogelijkheden te gebruiken, legt dit vast in een plan en bespreekt de vooruitgang of achteruitgang met u. 
 

Centrum Zorg en Welzijn

Telefoon: (070) 750 60 65
E-mail: info@centrumzorgenwelzijn.nl
Website: www.centrumzorgenwelzijn.nl/

Centrum voor Zorg en Welzijn biedt hoge kwaliteit huishoudelijke hulp en persoonlijke begeleiding. Het deskundige team van zorgverleners staat klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden, afgestemd op uw behoefte en uw situatie. Of het nu gaat om praktische huishoudelijke taken of specifieke begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling, zij leveren zorg op maat. U kunt rekenen op professionele zorg die past bij uw behoeften waarbij uw welzijn altijd voorop staat.

Curamare

Telefoon: 06 13 24 56 44
E-mail: b.stoutjesdijk@curamare.nl
Website: www.curamare.nl 

Stichting Zorg en Verpleging Goeree-Overflakkee biedt huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding.
 

Miep Huishoudservice en Begeleiding

Telefoon: (0111) 41 00 09
E-mail: info@miep.nu
Website: www.miep.nu

Miep Huishoudservice en Begeleiding is een landelijke aanbieder van huishoudelijke ondersteuning en thuisbegeleiding met als doel een schoon en leefbaar huis. Want een huis is niet zomaar een huis, het is de plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Zij helpen dan ook graag om dit thuisgevoel in stand te houden.
Als u kiest voor ondersteuning van Miep, voert de zorgcoach een intakegesprek met u, waarin wordt besproken welke hulp en ondersteuning u nodig heeft. Zodra de ondersteuning start, krijgt u een vaste huishoudelijk medewerker en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Thuiszorg DAT

Telefoon: (0181) 64 45 09
E-mailadres: wmospijkenisse@dealgemenethuiszorg.nl
Website: www.thuiszorgdat.nl

Thuiszorg DAT is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. De medewerkers zijn betrokken bij hun werkzaamheden en vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Samen met u kijken zij wat u nodig heeft om een schoon en leefbaar huis te houden. Dat hangt af van uw persoonlijke situatie.

Cliënten bij Thuiszorg DAT hebben een vast contactpersoon, die op vaste tijden te bereiken is om vragen te beantwoorden of u verder te helpen met zaken, waarbij u hulp nodig hebt.
 

Thuiszorg INIS

Telefoon: (010)8009495
E-mailadres: rijnmond@thuiszorginis.nl
Website: www.thuiszorginis.nl

Thuiszorg INIS maakt het voor u mogelijk om langer zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. U krijgt professionele hulp die is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. De medewerkers nemen huishoudelijke taken over die u niet meer zelf kunt doen, zodat u tijd en energie overhoudt om dingen te doen die voor u belangrijk zijn.

Thuiszorg Matilda Nederland

Telefoon:  (076) 888 28 42
E-mailadres: info@thuiszorg-matilda.com of secretariaat@thuiszorg-matilda.com
Website: www.thuiszorg-matilda.com

Thuiszorg Matilda biedt huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en wijkverpleging, zodat u zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. 
Naast de zorg en dienstverlening bieden de medewerkers een luisterend oor en hebben zij oog voor uw algehele welzijn. Uw wensen staan centraal in de dienstverlening. Thuiszorg Matilda zorg voor opgeleid en betrouwbaar personeel. Niet allen u, maar ook de medewerker staat centraal. Dit zorgt voor een betere relatie tussen u en de medewerker.
 

Tzorg

Telefoon: (010) 318 16 33
E-mail: regiowestvoorne@tzorg.nl 
Website: www.tzorg.nl

Al jarenlang is Tzorg een aanbieder van huishoudelijke ondersteuning en begeleiding, en kent alle partijen in onze gemeente. Zij werken met kleine teams in de wijk en de samenwerking is snel geregeld. Samen met u kijkt de zorgcoördinator wat nodig is om aangenaam thuis te kunnen blijven wonen. Tzorg vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de mogelijkheden die u hebt om dagelijkse activiteiten zélf uit te voeren.

De thuishulpen en begeleiders werken bij voorkeur in hun eigen wijk en die van hun cliënten. U krijgt een vaste hulp toegewezen.
 

Veade B.V.

Telefoon: (088) 000 61 61
E-mailadres: info@veade.nl
Website: www.veade.nl

‘Goede zorg begint bij goed luisteren naar wat iemand wil'

Veade biedt Huishoudelijke hulp en Individuele begeleiding aan op een manier die past bij de wensen en behoeftes van de cliënt. 

Zij vinden het belangrijk om elkaar goed te begrijpen. Dat kan door elkaars culturele en religieuze gewoontes te begrijpen. De gespecialiseerde professionals zijn van diverse nationaliteiten en spreken naast het Nederlands verschillende andere talen zoals Arabisch, Turks en Engels.

Veade geeft u de aandacht die u verdient en u kunt erop vertrouwen dat uw zorg in goede handen is.

Zeelandcare

Telefoon: (078) 202 10 31
E-mailadres: thuiszorg@regioholland.nl
Website: www.zeelandcare.nl

Zeelandcare levert huishoudelijke hulp en huishoudelijke zorg. Zij werken met regionale medewerkers en zijn snel, betrouwbaar en in de buurt.