De gemeente werkt samen met ontwikkelaar Zenzo Maatschappelijk Vastgoed voor de bouw van het voorzieningencluster en de woningen. Het voorzieningencluster wordt als eerste gebouwd. Daarna volgt de bouw van de woningen in meerdere fasen.
 

Faseringstekening Dorpshart Zwartewaal

Bouw van het voorzieningencluster

In opdracht van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed bouwt aannemer Aan de Stegge Roosendaal BV (ADSR) het voorzieningencluster in Zwartewaal. Het voorzieningencluster wordt gebouwd op het terrein (grasveld) tussen de parkeerplaats en de sloot naast de Martinuskerk. De bouwplaats wordt ook ingericht op deze locatie. Tijdens de bouwperiode kunt u wat overlast ervaren van het bouwverkeer en de werkzaamheden op de bouwlocatie. Uiteraard probeert ADSR dit zoveel als mogelijk te beperken.

Als u vragen of klachten heeft over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met ADSR via zwartewaal@adsr.nl

Bouwlocatie

Bouwroute

Op onderstaande kaart vindt u de route van het bouwverkeer. Er is een tijdelijke route gemaakt tussen de Provincialeweg N218 en de Smalleweg. Deze tijdelijke route mag alleen door bouwverkeer gebruikt worden en is verboden voor ander verkeer. Het bouwverkeer zal verder gebruikmaken van de route Smalleweg – Sluisweg – Lijnbaanweg om bij de bouwlocatie te komen. Voor de veiligheid wordt het bouwverkeer gevraagd om hun snelheid te minderen. Ook zijn er parkeerbeperkende maatregelen genomen zoals een parkeerverbod van maandag tot en met vrijdag op de Sluisweg tussen nr. 3 en nr. 23. Met de tijdelijke nieuwe ontsluiting tussen de provinciale weg en de Smalleweg hoeft het bouwverkeer geen gebruik te maken van de bestaande ontsluiting van Zwartewaal.

Bouwroute project

Bouw van de woningen

Na de oplevering van het voorzieningencluster kan de bouw van de 85 woningen in meerdere fasen van start. Het gaat om sociale huurwoningen, beneden-bovenwoningen, bovenwoningen met daaronder commerciële ruimten, eengezinswoningen, 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen. Informatie over de bouw van de woningen volgt in een latere fase.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven via de website www.dorpshartzwartewaal.nl

Tijdlijn

Meer informatie over de tijdlijn van de bouw vindt u op de pagina Dorpshart Zwartewaal.