Bewoners, organisaties en andere belanghebbenden zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van Dorpshart Zwartewaal. Van een keuze uit verschillende toekomstvisies tot de uitwerking naar stedenbouwkundige ontwerpen, uitvoeringsvarianten en uiteindelijk het inrichtingsplan. 

U kunt hieronder informatie vinden over de meest recente bewonersbijeenkomsten en nieuwsbrieven.

Bewonersbijeenkomsten 2023

  • Op 5 september 2023 is een bijeenkomst met de klankbordgroep georganiseerd over het inrichtingsplan Dorpshart Zwartewaal.
  • Op 27 september 2023 is een inloopavond georganiseerd voor bewoners en betrokkenen over het inrichtingsplan Dorpshart Zwartewaal.
  • Op 23 november 2023 is een presentatie gegeven over de bouw van het voorzieningencluster met daarna spreektafels om vragen te stellen en in gesprek te gaan over de bouw werkzaamheden.
  • Op 13 december 2023 is de Start bouw van het voorzieningencluster gevierd met gebruikers, bewoners en betrokkenen. 

Bewonersbijeenkomsten 2022

  •  In 2022 was de projectleider Dorpshart Zwartewaal van de gemeente één keer in de twee weken een middag aanwezig in de Gaffelaar. Zo konden bewoners altijd binnen lopen voor vragen of een toelichting.

Bewonersbijeenkomsten 2021

  • In 2021 zijn meerdere klankbordgroep- en bewonersbijeenkomsten georganiseerd.

Nieuwsbrieven 

Bekijk hier de nieuwsbrieven van 2024 en 2023:

Wilt u de digitale nieuwsbrief ook ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier nieuwsbrief Dorpshart Zwartewaal in. Oudere nieuwsbrieven kunt u vinden via het archief van de gemeente.

Contactgegevens

Algemene vragen over de ontwikkeling van het Dorpshart Zwartewaal? Neem dan contact op met het projectteam via 14 0181 of gemeente@voorneaanzee.nl.

Vragen over de werkzaamheden voor de bouw van het voorzieningencluster? Dan kunt u contact opnemen met de aannemer ADSR via zwartewaal@adsr.nl

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven via de website van de ontwikkelaar op: www.dorpshartzwartewaal.nl.

Meer informatie

Meer informatie over dit project vindt u op de website van de ontwikkelaar en op onze pagina Dorpshart Zwartewaal.