Jonge kinderen leren razendsnel. Een peuteropvang kan uw kind helpen zich spelenderwijs te ontwikkelen en geeft een goede start op de basisschool. Zijn de kosten voor peuteropvang voor u te hoog? De gemeente Voorne aan Zee wil voor mensen met een laag inkomen de peuteropvang voor 2 dagdelen per week zo toegankelijk mogelijk te maken. Als u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u contact opnemen met de afdeling maatschappelijk beheer en uitvoering, team minima om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Tips

Iemand anders kan u helpen bij het aanvragen van gratis peuteropvang. U kunt deze hulp gratis krijgen. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Onafhankelijke cliëntondersteuning en Bijzondere bijstand en minimaregelingen.

Aanvragen

Of u gratis peuteropvang kunt aanvragen, kunt u via Bereken uw recht controleren. Geeft het programma aan dat u gratis peuteropvang kunt aanvragen? Dan kunt u inloggen met DigiD en de aanvraag meteen doen. Het programma geeft ook aan welke bewijzen nodig zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Bel naar tel: 14 0181.